Biografie

Om van je hobby je beroep te maken is nog geen sprake, maar in 2022 ben ik begonnen met het fermenteren van diverse producten. Het meest succesvolle van al deze producten zijn de Rottersauzen.

Doordat deze sauzen gretig aftrek vonden door vrienden, familie, kennissen, collega’s en een aantal restaurants, besloot ik om commercieel te gaan.

Wie ben ik?

Met een achtergrond als kok, chauffeur, verkoper en manusje van alles. Ben ik Rottersaus begonnen. Met als idee, de ingrediƫnten van dichtbij te halen, lokaal te produceren en eerlijke en gezonde sauzen te maken zonder E-nummers. Zo zijn alle ingrediƫnten biologisch geteeld, en vooral VERS.

What you see, is what you get!

Wij zijn een Rotterdams bedrijf, niet lullen maar poetsen! Recht voor zijn raap!

Open- en eerlijkheid staan daarom hoog in het vaandel. Om die reden ben ik altijd en direct benaderbaar. (zie hiervoor de contactpagina)